Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

 Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies

Rock Box | Architecture: mw|works Architecture + Design | Photos: Benjamin Benschneider/Tim Bies